Navštíveno 1216x

Kluci pokud na mně nejste tak moc nasraní určitě víte proč tak mi poraďte co je to za typ

05.11.2006, 19:39 |
*DM* Vidím to tak na 1: 10 od KIOSHA, v tunignu od GPM,podovzek je to gut,akorát ty náhradní díly jsou trochu dražší.Ale jinak v pohodě,jeden kámoš ho má a spokojenost.

05.11.2006, 19:56 |
*DM* Ale jak se tak ještě dívámnení to kardan,takže jeden blbě sebranej kamínek a řemínek je v p*deli,je to podvozek na dráhu nebo super čistej asfalt.
jo co to je a měřítko vím spíš kde se dají sehnat díly a jimak bude na prodej

05.11.2006, 21:00 |
JR dily na to bude mit urcite Mipa car jako dovozce

05.11.2006, 22:19 |
akim mne to pripada ako dost stara koncepcia podvozku
ako je to stare???
co mam skusenosti s remenakmi, remene vydrzia viac ako nizko polozene ozubene kolesa
ozubene kolesa, ktore su dole a nezakryte sa chovaju ako vysavac.
DM nemas s tym problem??Ja ked som mal na von take HPI ako mas ty, tak som tie lahkozliatinove kolesa menil kazdy druhy vikend (a tiez som to kupoval, ako odolny kardan)
Když už to tu je tak se optám na malou radu. Mám něco podobnýho a praskla mi nádrž. :-( Nevíte jestli by šla nějak slepit? Už jsm zkoušel snad všechno co mě napadlo a pořád nic... :-(
Aligátor: Jinak MIPA na to má snad opravdu všechno...

06.11.2006, 22:30 |
akim zlepit asi nicim, nitro je svinstvo, rozozere vsetko... mozno nejak zatavit, zletovat (plast) ale neskusal som... kup novu, taku istu alebo nieco podobne a prisposob to...
Akim: OK...Ještě to zkusím zaletovat (To mě nenapadlo) a pak holt budu kupovat novou... Jen kdyby to nebylo tak drahý... :-(

07.11.2006, 22:46 |
*DM* Jako AKIM.Zkoušel jsem asi 6 lepidel a když už se zdálo že to je O.K. tak to nitro rozleptalo a nakonec jsem stejně musel koupit novou nádrž.
doporučil bych tavnou pistoli... nebo pájku ;-) na palast plastem, bez lepidel.... lepidla se rozleptají ;-)
tak toto by měl být ten podvozek co máš ;-)
[ Link ]